maanantai 23. heinäkuuta 2012

Matka jatkuu - Kristiinankaupunki ym.

Aamulla mökkiaterian jälkeen ajoimme Merikarvialta pieniä rantateitä Kristiinankaupunkiin. Edellisestä käynnistä oli noin 25 vuotta. Todella viehättävä, siisti ja kaunis kaupunki. Vanhalta muistilta kävimme Kissanpiiskaajankujaa katsomassa. Kaunis kuja jolla on karmea nimi.
Siitä kahville paikkaan, jonka myös vanhastaan muistin. Haalea kahvi ja hyvä sämpylä. Vessakin oli siisti. Vuorossa kirpputorikäynti. Poika paralla oli outo käsitys kirjojen kirpputorihinnoista, joten häivyimme paikalta. Menimme tutustumaan mukavaan porvaristalomuseoon ja Ulrika Eleonoran kirkkoon, joka oli vanha ja tavattoman kaunis.

Vielä kävelimme kierroksen, menimme S-markettiin ruokaostoksille ja ajoimme Kaskisiin. Mökillä teimme ruoaksi keitettyjä nakkeja valmissalaatin kera ja söimme ulkona. Hilkulla sateleva ilma ei kertaakaan onnistunut kastelemaan meitä.  Kaskinen on Kristiinankaupunkiin verrattuna sekainen paikka.
Huomenna Vaasaan, jossa meillä on varattuna hotellihuone.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saarijärvipäivä

Kävimme tämän vuoden ensimmäisen Saarijärvipäivän tekemässä. Kirrätyskeskukselta ja kirpputorila ostimme kirjoja, levyjä, elokuvia ja astioi...