maanantai 24. syyskuuta 2012

Rantamökillä tuulee

Eilen kävimme ajamassa saaren ympäri moottorilla, laineet olivat melkoiset ja tuuli kova. Vene on sen verran iso, ettei kaatumisvaaraa ole. Yritimme laskea verkot, kaksi saatiin veteen mutta kolmas jäi laskematta. Illalla lämmitimme takkaa, eikä yöllä palellut.

 Tänä aamuna oli sellainen tuuli ja vielä suuremmat laineet, ettei verkonnostoa voinut ajatella. Lähdimme siis puolukkaan takakalliolle. Huonosti tuli tavaraa, muut olivat marjat poimineet. Jonkin verran keräsimme suppilovahveroita ja kantarelleja. Iltapäivällä yritämme verkonnostoon.

Lisäys illalla: Vasta kolmas verkonnostoyritys onnistui. Tyhjät olivat verkot, mutta toisesta oli iso kala merkeistä päätellen karannut. Iso siksi, että silmäkoko on 55 mm.  Tuuli oli rikkonut postilaatikon - kansi löytyi parin metrin päästä. Teippasimme sen kasaan siksi aikaa, kunnes löydämme uuden. Tällä reissulla meille on käännetty sekä Hesari että Savon Sanomat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoja

Kävimme parissa kirjastossa. Veimme vaihtohyllyyn tusinan verran kirjoja, ja otimme itsellemme neljä kirjaa. Lisäksi ostimme kaksi Sapoa poi...