torstai 31. tammikuuta 2013

Posti ja muuta ikävää

Kaikki viedään. Nyt viimeksi Neulamäen posti. Tai oikeammin asiamiesposti, joka toimi Elävän Kaupan tiloissa. Paketit ym saapuvat tästä lähtien keskustan ahtaaseen tungospostihuoneeseen, joka sijaitsee vilkkaan kadun varrella, eikä lähimaillakaan ole pysäköintitilaa. Niin, Elävä Kauppakin muuttaa toiseen paikkaan. Loppuu halpojen tai jopa ilmaisten kirjojen saanti.
Danske Bank muutti Kuopiossa parinkymmenen neliön koppiin. Ei ole enää komeita pankkitaloja - no niitä ei kyllä kaivatakaan. Onneksi Danske Bank luopuu Javan käytöstä, nettipankkikaan ei enää kunnolla toiminut. Sinänsä harmi, ajattelimme jo Javan takia muuttaa suuret sijoituksemme suomalaiseen vaikkapa koivunlehtipankkiin. Vaikka kait sekin kohta on eukalyptuslehtipankki.
Onneksi pääsemme kahdeksi viikoksi etelän lämpöön rauhoittumaan, ensi kuun puolessa välissä. Ja sitten on kesä lähellä. Taidan selvitä hengissä tämänkin talven.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luettua - Suomalaisen lentäjän tarina

118. Rannanpää Kari: SUOMALAISEN LENTÄJÄN TARINA ** 220 s. Kirja 1918 YV Insinööri Kajava rustaa lentokoneen, joka modernisti käy sähkö...