torstai 31. tammikuuta 2013

Posti ja muuta ikävää

Kaikki viedään. Nyt viimeksi Neulamäen posti. Tai oikeammin asiamiesposti, joka toimi Elävän Kaupan tiloissa. Paketit ym saapuvat tästä lähtien keskustan ahtaaseen tungospostihuoneeseen, joka sijaitsee vilkkaan kadun varrella, eikä lähimaillakaan ole pysäköintitilaa. Niin, Elävä Kauppakin muuttaa toiseen paikkaan. Loppuu halpojen tai jopa ilmaisten kirjojen saanti.
Danske Bank muutti Kuopiossa parinkymmenen neliön koppiin. Ei ole enää komeita pankkitaloja - no niitä ei kyllä kaivatakaan. Onneksi Danske Bank luopuu Javan käytöstä, nettipankkikaan ei enää kunnolla toiminut. Sinänsä harmi, ajattelimme jo Javan takia muuttaa suuret sijoituksemme suomalaiseen vaikkapa koivunlehtipankkiin. Vaikka kait sekin kohta on eukalyptuslehtipankki.
Onneksi pääsemme kahdeksi viikoksi etelän lämpöön rauhoittumaan, ensi kuun puolessa välissä. Ja sitten on kesä lähellä. Taidan selvitä hengissä tämänkin talven.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rantamökillä, 20.4 ja edelleen

Tulimme rantamökille. Lunta on niin paljon, että auto  jätettiin Salmelantien risteykseen. Mökki on talvehtinut kunnolla. Jäille ei ole mene...