lauantai 17. lokakuuta 2015

Aulis herkistelee

Pakolaisongelma on ollut odotettavissa. Jos ihmiskunta pysyy hengissä, elintaso ja koulutus tasoittuvat tuhannen (?) vuoden sisällä. Tietenkin Euroopan pitää nyt yrittää hillitä ja rajoittaa maahanmuuttoa, jotta tasoittuminen onnistuu rauhanomaisesti. Aulis suhtautuu ongelmaan tunteenomaisesti. Suotakoon se hänelle. Niin, värssyn nimi on tietenkin Mamulapsen kehtolaulu.
(Ettei tulisi epäselvyyksiä, tunnustan, että Armas on minun sivupersoonani. Etunimeni ovat Pekka Armas Pietari. Pekka on virallinen minä, Pietari on ortodoksi ja kirjoitti novelleja, ja Armas rustaa värssyjä.)
Lisäksi ostin kirpputorilta Sapon 423. Westlake: Tappoaikaa.  Myös ostin Auran kirjan Härkmannin pojat 50 sentillä, jälkisidos, ja nimilehti puuttuu. Tämä on vuodelta 1887, tietääkseni.

2 kommenttia:

  1. Jassoo! Sivupersoonaa vähän epäilinkin. Ethän kai kavereiltasi oikeasti menisi kynää pöllimään? Mutta niinkuin jo sanoinkin, anna Armaksen jatkaa värssyilyä aina kun aihetta ilmenee. Mukavaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin, ja terveiset Tallinnasta, josta palaan Suomeen torstaina.
    Pri

    VastaaPoista

Rantamökillä, 20.4 ja edelleen

Tulimme rantamökille. Lunta on niin paljon, että auto  jätettiin Salmelantien risteykseen. Mökki on talvehtinut kunnolla. Jäille ei ole mene...