lauantai 5. joulukuuta 2015

Lämpimään

Varasimme talven etelänmatkan. Koska vanhukset eivät jaksa matkustaa Helsinkiin ja olla yötä hotellissa lentoaseman lähellä ennen ja jälkeen matkan, menemme taas Gran Canarialle kahdeksi viikoksi suoraan Kuopiosta. Paikkana tällä kertaa pääkaupunki Las Palmas, ja siellä  hotelli Miami Santa Catalina. Palmasista on hyvä suunnata bussikeikoille saaren pohjoisrannikolle ja sisämaahan.


Huoneistohotelli on tuo korkea punainen rakennus. Huone yläkerroksissa. Edessä puisto ja satama. Takana lähellä Las Canteras-ranta, jota pitkin voi tietenkin kävellä. Uimaan en mene.

Ostin muuten kirpputorilta Väinö Riikkilän nuortenkirjan Punapää-Iikka. Riikkilä ja Aaro Honka ovat ne kirjailijat, joista eniten pienenä pidin.

2 kommenttia:

  1. Oletko lukenut Väinö Riikkilän Pertsa ja Kilu - kirjoja? Vai oliko tämä ihan tarpeeton kysymys?! Taisi olla! Riikkilän juurethan ovat täällä Kotkassa ja täällä hänet ja tarinansa tunnetaan hyvin. Oikein kiva, että teillä on aurinkoa tiedossa tämän pimeyden vastapainoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki olen ne kaikki lukenut, ja metsämökin hyllyssä minulla myös ovat kaikki paitsi Pertsa ja Kilu kippareina. Terveisiä vain Kotkaan, ja kiitos kommentistasi. Asuin muuten kahdesta seitsemään ikävuoteeni Ruotsinpyhtäällä Vastilan kylässä, joten Kotkakin on tullut tutuksi.

      Poista

Luettua, osin rantamökillä

51. Outsider (Seppo Tuisku): TOHTORI CAPRAN ROBOTTI § 80 s. Ajanviete 1965 YV Pekka Lipponen & Kalle-Kustaa Korkki nro 1. H...