keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Luettua

164. Gilbert Michael: KATEDRAALIN VARJOSSA ***
261 s. Wsoy 1991 (1947) 2.p Sapo 20 YK
Tällaisia puolisuljettuun katoliskirkolliseen laitokseen sijoittuvia Sapoja taitaa olla useampiakin. Juonellisesti kertomus etenee mukavasti ja rikollinen saadaan kiinni. Koska alan jo kalkkeutua, ihmettelin tosin kovin, kukas tuo rikollinen olikaan. Piti katsoa alun henkilöluettelosta, joka onneksi oli mukaan laitettu. Oma.


165. Haarikko Harri: KIRJAT2015
Moniste WHH 271 YK
HH:n selvitys vuonna 2015 lukemistaan kirjoista. Melko petusteellisesti käsitellään kutakin kirjaa, ei minusta ole vastaavaan omassa kirjapäiväkirjassani. Mutta pakko minun on arvostaa miestä, joka antaa Seitsemälle veljekselle täydet pisteet. Päiväkirjaosuus on jäänyt vähemmälle – hieman jopa kaipasin sitä. Oma.


166. Spider E.: ATOMIVENE AAVE **
133 s. Otava 1946 YV
Erkki Levannon nuortenkirja Seikkailujen maailma-sarjassa kertoo atomienergian käytöstä. Aivan huuhaata ei teksti ole, tiedemies (fil. tri) tietää, mistä kirjoittaa.Nykytilanne toki on täysin toinen. Lopun USA-ihannointi menee naurettavuuksiin. Oma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUETTU MM. KORONAN ETIÄINEN

  Kävimme eilen Varkaudessa, mitään emme löytäneet kirpputoreilta ja Elävä Kauppa oli lopetettu. Kirjaston vaihtohyllystä otimme muutaman ki...