lauantai 14. toukokuuta 2016

Luettuaa, ja rantamökillä

62. Koura Martti: YHDESTOISTA HETKI **
232 s. Otava 1949 YV
Hitlerinkaltainen hahmo se siinä rakentaa Kalliomaailman ja aikoo hävittää Maapallon ihmiset Valittuja lukuunottamatta. (Muita samanlaisia toimijoita ovat oikeassa elämässä tietyt uskonlahkot ja suuret poliitikot) Hyvinkin kevyesti suomalainen Koura tuhoaa pahan yhteisön ja pelastaa tyttöystävänsä samalla. Taitava mies tuo paha Valtias oli – kuuhunkin lähetti kolmessa tunnissa perille saapuvan raketin. Ei kait kirjailija salaa ihaillut yksinvalta-ajatusta? Oma.


63. Brett Simon: VARSIN TASOKAS VAINAJA **
219 s. Wsoy 1993 (Tuija Rovamo) Sapo 369 RM
Allku sujuu mainiosti, mieleen tulee Lindgrenin Ehtoolehto. Loppu lässähtää, ja kaiken kruunaa viimeisen lauseen asia/kielioppi- tai ainakin tyylivirhe  Oma.

****************

Rantamökille tulimme eilen. Vene on käännetty, kävimme soutamassa. Pihaa on haravoitu ja kaikenlaista muuta keväthommaa on tehty. Tänään kävimme Kannonkoskella Huynhin leivonnaisia ostamassa. Televisio ei pelaa, lie hommattava uusi ja uudet antenni ja digiboksi. Saunoimmekin, ja mukana oli uusi vasta. 

Päivitys: Television sain pelaamaan, olivat Pihtiputaalla ryökäleet vaihtaneet kanavat eri paikkaan. Kanavahaku auttoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

FB

Jonkin aikaa pyörin mukana veispuukissa. Kovin kotoiseksi en oloani tuntenut. Sitten alkoi minun nimelläni tulla Prisma-sotkuja (joku tunnet...