keskiviikko 17. elokuuta 2016

Raiskiomökillä

Metsämökin ympäristö on parturoitu avohakkuulla. Samalla on osa sienimetsistä tuhottu. Tiekin on rikottu. Voisi tietenkin vaatia metsäyhtiötä tietä korjaamaan, mutta kun siellä ei juuri käydä, malttaa yhden korkealle nousseen irtokiven kiertää.


Mökin lähellä olevalla laavulla olen BH:nkin kanssa kerran istunut.
Tontin toisella puolella, Pajulan polun varrella, sentään vielä löysimme kantarelleja nelisen litraa.Tontilla on kaatuneita puita, jotka pitäisi katkoa ja pilkkoa ja kuljettaa rantamökille. Mutta ikä on tuovinaan esteitä.


Eikä pihaakaan jaksa hoitaa. Pikasaunalle ei hevin pääse, ja navettatielläkin on ruoho korkeana. Kaikki tarmo, mitä on jäljellä, kuluu rantamökin jonkinlaisessa kunnossa pitämiseen.

4 kommenttia:

 1. No onpa tosiaankin pistetty metsä matalaksi. Jospa saisitte paikan myytyä. Siitä voisi tulla jollekin nuoremmalle upea ja rauhallinen vapaa-ajan paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne jonkinlaiset myyntiaikeet - mutta mihin pistäisi mökissä olevat tuhat kirjaa. Ja mielellään sienimetsässäkin käy. Lisäksi on saamatonkin, ei tule tosissaan yritettyä myyntihommaa.

   Poista
 2. Niinpä......ne kirjat..... ihan tuttu asia.... poikani on sanonut perustavansa kotikuntaansa sivukirjaston kun minusta aika jättää,mutta kirjani jäävät. Mitä jos puitten ohella alkaisitte vaan rahtaamaan niitä sinne rantamökille.

  VastaaPoista
 3. Ei rantamökille enää mahdu, eikä kaupunkiinkaan. Eikä meistä ole kirjojen polttajiksi...

  VastaaPoista

Luettua, osin rantamökillä

51. Outsider (Seppo Tuisku): TOHTORI CAPRAN ROBOTTI § 80 s. Ajanviete 1965 YV Pekka Lipponen & Kalle-Kustaa Korkki nro 1. H...