sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Rantamökkielämä jatkuu

Eilen keräsimme noin 15 litraa puolukoita. Saman verran vielä tarvitaan, jotta ensi talvi selvitään. Kaloja emme enää yritä. Lokakuussa voi palata muikunkutuaikana asiaan.  Illalla kylvimme, eli vaimo kylpi ja minä kävin peseytymässä. Tänään tyhjensimme yhden vanhan vaatekaapin, jossa oli pidetty tangolla vaatteita roikkumassa. Siinä olimme pitäneet kirjoja läjässä noin puolentoista metrin kasassa. Nyt tein hyllyyn pari tasolevyä ja jaoimme kirjat niin, että on toiveita löytää hakemansa.


Kännykän salama ei oikein riittänyt, eikä muuta kameraa sattunut mukaan. Kahdella ylimmällä hyllyllä ovat minun kirjani, kolmannella vaimon, ja alinna on sekalaisten kirjojen hylly. Lisäksi mökillä yksi kaappi on täynnä etupäässä dekkareita. Herrojen syyspäiviä varten on täysi laukku, kirjastojen vaihtohyllyihin meneviä samaten, ja onpa yksi laatikko sellaisia varten, jotka toimitetaan paperinkeräykseen. Olenpa aikoihin elänyt. Hävettää.  Jaa niin, yksi kirja siirtyy kaupunkikirjahyllyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luettua rantamökillä

72. Järnefelt Arvid: ISÄNMAA §§ 199 s. Wsoy 1949 7.p (1893) RM Paatoksellinen kertomus, aikaansa sidottu. Heikki lähtee kotitilaltaan...