perjantai 2. syyskuuta 2016

Saarijärvellä

Äijäsen leipomosta aloitimme, hyvät kahvit ja kahvileivät. Ostimme myös Äijäsen näkkileipää. Seuraavana vuorossa kierrätyskeskus ja sitten kirpputorit. Kirjasaalis:
Sapot:  James: Rikoskirjailijan kuolema  256, Hövenmark: Kuolema käy apteekissa  158.
Lisäksi: Kaarle Halme: Silmukorven nuori Epra (Satakuntalainen kertomus, 1925), Aapeli: Onnipussi, 1957  ja  Väisänen: Taivaanvartijat. Viimeisessä taitaa olla Pentti Holapan nimikirjoitus ja lyhyt teksti. Asia pitää varmistaa. En löytänyt netistä kirjailijoiden käsialanäytteitä.Syömässä kävimme taas Vanhassa Pappilassa. Poliisitkin käyvät siellä työmaaruokailussa, ja koska paikallinen poliisilaitos on avoinna vain ma ja ti, annoin nyt perjantaina poliiseille mökin lipaston laatikosta löytyneet kiväärin panokset. Tätini kuoleman jälkeen tyhjennämme paikkoja, eno kuoli 30 vuotta sitten, ja panokset ovat hänen perujaan.  Ostelimmepa vielä ruokaa ja muuta tarvittavaa, ja tullessa otimme lähteestä kaksi kanisteria vettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

FB

Jonkin aikaa pyörin mukana veispuukissa. Kovin kotoiseksi en oloani tuntenut. Sitten alkoi minun nimelläni tulla Prisma-sotkuja (joku tunnet...