sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Vappuaaton riehaa


Kävimme aamukävelyllä Kuopion Neulamäessä vappuaaton aamuna. Kuva on värikuva, mutta mitäpä väriä tuossa maisemassa olisi, kun vaimollakin on valkoinen takki.

4 kommenttia:

 1. Niinpä...... mutta eivätkö ne musta ja valkoinenkin ole värejä? Tuohon edelliseen postaukseesi liittyen, vaikka asian yksityiskohdat eivät minulle kuulukaan, niin en oikein ymmärrä, miksi sisaresi joutuu lähtemään omasta kodistaan. Eikö hänellä ole enää oikeutta päättää omista asioistaan? Ja vaikka tilanne olisikin sellainen niin silti tuollainen muutos on varmaankin melkoisen suuri ja vaikea käsiteltäväksi.

  VastaaPoista
 2. Sisareni oli kymmenet vuodet enomme vaimon omaishoitajana enon kuoleman jälkeen. Häneltä menivät siinä niin rahat kuin terveyskin. Täti kuoli ilman testamenttia ja tädin sukulaiset, joihin me emme kuulu, perivät kaiken, mm. asunnon, jossa sisareni vielä asuu. Perikunta myy asunnon ja heittää sisaren pellolle.

  VastaaPoista
 3. Jaahas..... nuo ovat asioita, joihin minun ymmärryskykyni ei riitä, hyväksymisestä puhumattakaan.

  VastaaPoista
 4. Lisäksi vainajilla ei ollut lapsia, joten perillisiä ovat etupäässä meille tuntemattomat henkilöt. Pari tutumpaa antaisi sisaren asua loppuun asti. Perillisiä on kait kymmeniä, ympäri maailman...

  VastaaPoista

Luettua - Suomalaisen lentäjän tarina

118. Rannanpää Kari: SUOMALAISEN LENTÄJÄN TARINA ** 220 s. Kirja 1918 YV Insinööri Kajava rustaa lentokoneen, joka modernisti käy sähkö...