sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Metsämökillä


Haimme metsämökiltä kolme laatikollista koivuhalkoja rantamökille vietäväksi. Savusaunalle pystyi ajamaan, pihaan tie oli liejuna. Joimme kahvit ja otimme pari kassillista kirjoja kaupunkiin.  Rantamökille lähdemme huomenna.
Tällä hetkellä näyttää siltä, ettemme myy metsämökkiä, vaikka kauppa taitaisi onnistua. Emme saa millään puita vietyä rantamökille, emmekä kirjojakaan saa minnekään mahtumaan.

3 kommenttia:

 1. Tuo teidän metsämökkinne olisi mainio vapaa-ajan paikka jollekin, joka ei tarvitse rantaa mökillensä. Kannattaisiko mahdollisen ostajan kanssa neuvotella mahdollisuudesta halkojen ja kirjojen säilyttämiseen jonkin aikaa kaupanteon jälkeen mökillä? Siis kunnes saatte siirrettyä ne pois sieltä. Minusta tällaiset asiat ovat neuvottelu- ja sopimiskysymyksiä.
  Kesä tuli ainakin tänne etelärannikolle viikossa. En muista milloin se olisi tullut tällaisella vauhdilla. Mukavia rantamökkipäiviä teille!!

  VastaaPoista
 2. Pohjimmiltaan kyse on siitä, ettemme halua myydä. Niin niin, tekosyitä kaikki esteet. En osaa myydä yhtään mitään, eikä edes ole pakko. Nykyinenkin ostajaehdokas antaisi puiden odottaa, mutta kun...

  VastaaPoista
 3. Niinpä.... ymmärrän kyllä, oikein hyvinkin. Eivät luopumiset ole ensinkään helppoja asioita. Niin se vaan on, ainakin joillekin meistä.

  VastaaPoista

Tallinna 16-20.05.2019

Bussilla asemalle, junalla Helsinkiin. Kävellen asemalta Länsisatamaan, Finlandialla Tallinnaan ja kävellen hotelli Ilmariseen. Enpä ole enn...