keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Savusauna

Kaivelemme valokuvia samalla kun yritämme selvitellä tavaroitamme. Kun tästä joskus joutuu muualle muuttamaan (ellei onnistu henkeä heittämään) on tavaranpaljous kiusana. Ja ulkovarastossa on vielä laatikoita, jotka on avaamattomina tuotu meidän ensimmäisestä Kuopion asunnostamme Maaherrankadulla, toisen Kullervonkatu-asunnon kautta. Lisäksi pitäisi vielä yrittää metsämökiltä kuljettaa pois kaikki tarpeellinen. Eikä rantamökille enää mahdu.
Joten tässä kuva Kiviharjusta. Savusaunan lämmitys on alullaan. Wanhat Herrat ovat tulleet kylään joskus viime vuosituhannella.


Viime aikoina WH-tilaisuudet on pidetty  rantamökillä.

2 kommenttia:

  1. Niinpä, tavaraa kertyy vuosikymmenien saatossa. Minä aloittelin myöskin Joulunpyhien jälkeen käymään läpi vuosikymmeniä koskemattomina uinuneita laatikoita. Ensin tulivat käteen onnittelukortit isäni 50-vuotispäiville ja sitten adressit hänen hautajaisiinsa elokuussa 1969, sitten onnittelut äitini 70-vuotispäiville ja adressit hänen hautajaisiinsa heinäkuussa 1980. Huh! Ihan kaiken olen minäkin säilönyt, mutta nyt on niiden aika lähteä. Olemme/olen asunut tässä talossa 44 vuotta. Ikää karttuu eikä voi tietää, kuinka pitkään vielä voi tällaisessa vanhassa talossa asua ja muutto kaupungin keskustaan kerrostaloon on edessa. Jatketaan siis vaan tavaroiden inventeeraamista.
    Olet siä ollut aikamoinen kiharapää! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Hyvää viikonloppua teillekin, ja menestyksekastä tavaranjärjestelyä!

    VastaaPoista

Marsin kanavat

Jatkoin Bonsdorffin teoksen TÄHTITIEDE (1899) lukemista.  Tässä kirjan kuva Marsin pinnanmuodoista: Kuvassa näkyvät Schiaparellin löyt...