sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Kanarialla 14 - 28.2.2018

Matkan järjesti Tjäreborg. Suora lento Kuopiosta. Perillä Patalavacassa yöllä.


Hotelli kuvattuna myrskyn aikana. Ensimmäinen viikko oli kaunis, toisena tuuli ja yhtenä päivänä satoi. Ylipäätään ilmoissa ei ollut valittamista.


Hotelli oli siis meren rannalla, ja parvekkeelle näkyi auringonlasku mereen. Miltei joka ilta oli niin selkeää, että seurasimme tapahtuman.


Parvekkeelle näkyi myös kukkula, jonka harjalla on rautaristi. Usein aikaisemminkin olimme sen luona käyneet,  niin nytkin. Yläkuvassa kulkua vuorilla, alakuvassa seison ristillä  Vanhuksille urakka oli melkoinen. Hotellimme suurin piirtein minun kyynärpääni kohdalla. (Näpäytä kuvaa)


Ruoat olivat etupäässä hyviä. Kuvassa minun mieliateriani, pippuripihvi ravintolassa nimeltä Apollo XI. Paikalliskuppila, missä meno oli melkoista ja ruoka maukasta.


Tässä taasen paikka, minne ei pidä syömään mennä. Pitsa oli kait kaupasta haettu ja mikrossa joten kuten lämmitetty.Kävimme muun muassa Inglesissä, missä oli kuumaa ja liikaa ihmisiä. Kuvassa katselen hiekkadyyneille sorakeisarihaavein.  (No ei sentään, hyvät ihmiset)


Puerto de Mogan on aina mukava paikka käydä. Kun siellä ei ole markkinat, paikka on viehättävä. Lisäksi kävimme kaksi kertaa Puerto Ricossa. Ensimmäisellä kerralla kävelimme vuorten yli Patalavacasta, toisella kerralla kuljimme bussilla. Liikaa ihmisiä sielläkin.Ja kävimme toki kerran Las Palmasissakin.


Lopuksi kuva hotellin siivoojanestomerkistä. Hotellissa oli etupäässä vanhoja eläkeläisiä, joten lappu ei ehkä ollut loppuun asti harkittu. Tokko mies- ja naisporukatkaan aina petihommissa olleet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Salapoliisi Paul Beck seikkailee

83. Mäki Reijo: MOUKANPELI §§§ 227 s. Karisto 1986 RM Luin uudelleen ensimmäinen Vareksen, jossa pyöritään Välimeren seutuvilla. Eik...