sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Rantamökillä luettua

85. Lehtolainen Leena: RAUTAKOLMIO §§
352 s. Tammi 2013 RM
Ammattitaidolla laskelmoiden tehty murhajuttu. Ikävä kyllä varsinainen murhaaja esitellään (tahattomasti) niin selvästi heti alussa, että lopun yllätykseltä on pohja poissa. Oma.

86. MacDonald Ross: SININEN SYKE §§§
315 s. Wsoy 1977 (Erkki Hakala) RM
Lew Archer tutkii taidevarkautta, joka laajenee murhiksi ja henkilöllisyysvarkaudeksi, romahduttaa yhden yhteiskunnan tukipuun elämän ja tuo Archerin sänkyyn sievän toimittajanaisen. Oma.

87. Sariola Mauri: NE VIULUT VASTA MAKSOI §§§
189 s. Gummerus 1983 RM
Pankkiryöstön saalis kaivetaan maahan. Kaksi jää kiinni, yksi ei. Vankilasta karataan. Yksi miesraukka rakastuu onnettomasti, nainen on tietenkin pettäjäpimu. Murhakin tehdään. Susikoski lentelee Floridaan asioita selvittämään. Olipa tarpeeton lento yhteiskunnan varoilla. Mutta tuhma Saara jää kiinni. Minne lie jäi murhaaja metsän pimentoon. Oma.

************************

Tuntuu siltä, että nyt koko muussa Suomessa on helle, mutta Kannonkoskella ei. Tuuleekin ja lämpötila parinkymmenen tienoilla. Huomenna kaupunkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUETTU MM. KORONAN ETIÄINEN

  Kävimme eilen Varkaudessa, mitään emme löytäneet kirpputoreilta ja Elävä Kauppa oli lopetettu. Kirjaston vaihtohyllystä otimme muutaman ki...