sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Vielä muutama Lapinkuva


Kattilakoski, jonka reunalla vaimon sisaren mökki sijaitsee. Vettä oli nyt harvinaisen vähän. Uimassa emme käyneet. Mökki oli lämmin ja viehättävä ja sopiva päivävaellusten lepokohde.


Ylhäällä Kellostapulin kurussa. Tänne on tehty miltei valtatie. Monia reittejä oli suuresti paranneltu käsittääkseni sen takia, että niitä pitkin saattoi maastopyöräillä. Osa oli tietenkin kielletty pyöriltä, mm. Kellostapulin loppukuru, joka on pitkospuita rakan päällä.


Soita riittää, ja niillä pitkospuita.
Teimme kolme eräänlaista vaellusta, joista Seitapolku oli rankin, Hillapolku leppoinen ja Kolarin luontopolku lällärikamaa. Kaksi kertaa kävimme Ruotsin Icassa heti rajan takana Kolarin vieressä ostamassa lähinnä hevosen- ja poronlihaa sekä katkarapusalaattia.
Mennessä yövyimme hostellissa Rovaniemellä ihan mieliksemme, perillä Kolarissa olimme viisi yötä ja viime perjantaina ajoimme yhtä soittoa Kuopioon takaisisin.
Tuulikille kiitoksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUETTU MM. KORONAN ETIÄINEN

  Kävimme eilen Varkaudessa, mitään emme löytäneet kirpputoreilta ja Elävä Kauppa oli lopetettu. Kirjaston vaihtohyllystä otimme muutaman ki...