tiistai 13. marraskuuta 2018

Vaihtohyllyllä

Olemme vieneet kirjoja kirjastojen vaihtohyllyihin. Mukaan tulee otettua toisten jättämiä teoksia. Eivätkö ihmiset enää siedä nähdä kirjoja kotonaan? Eivätkö antikvariaatit enää maksa mitään vanhoista kirjoista? Kuvassa yhden päivän annos teoksia, jotka toimme kotiin vaihtohyllyistä. Toki enemmän veimme.


Kirjat ovat kovakantisia kansipaperein, uuden veroisia.
Kuvaa näpäyttämällä näkee kirjat paremmin, listaa niistä minun ei tarvitse kirjoittaa.

2 kommenttia:

  1. Kyllä se tilanne taitaa nykyään olla tuollainen. Moni tuttuni on tarjonnut viime aikoina kirjoja antikvariaatteihin ja osto- ja myyntiliikkeisiin esim. muuttaessaan pienenpään asuntoon. Kaupaksi ovat menneet vain hyvin tarkkaan valitut muutamat kirjat.
    Minäkin vien silloin tällöin kirjoja kirjaston vaihtohyllyyn ja olen ottanut sieltä mukaani muutaman aivan uudenveroisen kirjan, näyttävät ja tuntuvat siltä kuin niitä ei olisi kertaakan edes avattu. Olisivatko vaikkapa lahjaksi annettuja, jotka eivät sitten kuitenkaan ole saajaa kiinnostaneet. Me vanhat kirjojen ystävät jatkamme kuitenkin samaan malliin, eikö?!

    VastaaPoista
  2. Niin me jatkamme. Tehkööt nuoret mitä tykkäävät.

    VastaaPoista

VELHOJA MERELLÄ

Luettua:  36. Talvio Maila: PIMEÄNPIRTIN HÄVITYS §§§ 299 s. Wsoy 2021 (2001) 5.p Hirvittävä melodraama. Patruuna raiskasi huusholle...