sunnuntai 10. marraskuuta 2019

Luettua, kevyempää tekstiä matkan kunniaksi

137. Paasilinna Arto: TOHELO SUOJELUSENKELI §§
194 s. Wsoy 2004 TAL
Kevyttäkin kevyempi kertomus suojelusenkeli Sulo Auvisesta, tohelo eläissään, tohelo myös enkelinä. Tosin kirkonmiesten mukaan kuollut ei kohoa enkeliksi vaan kuolee ja odottaa lopullista ylösnousua. Enkelit syntyivät valmiina heti luomisessa. Fantasiahyllyyn ulkojäseneksi.

138. Stout Rex: SAMPANJAA YHDELLE §§§
233 s. Wsoy 1997 3.p (Eero Ahmavaara, Matti Montonen) Sapo 64 TAL
Hyvin tyypillinen Wolfe-dekkari jonka mielikseen luki. Arcie Goodwinillä tavallista suurempi osuus murhan selvittämisessä. Leppoisa tappoteos.

139 Jungstedt Mari: NELJÄS UHRI §§§
331 s. Otava 2014 (Emmi Jäkkö) TAL
Huumeita, ryöstöjä, liivijengejä ja murhia. Gotlanti-sarjan yhdeksäs teos, jossa helkilösuhteet ovat liiankin kanssa sotkussa. Taitavan mitäänsanomattomasti kirjoitettu.

140 Sariola Mauri: REVONTULET EIVÄT KERRO §§
217 s. Gummerus 1976 3.p YK
Juonipaljastus: Lapissa pyöritään, nainen kuolee, sisar saapuu, sisar kuolee, perintö sinne ja rahat tänne roistojen tarkkojen suunnitelmien mukaan. Susikoski lentelee Lontooseen ja selvittelee lopuksi Lapin autiokämpällä hommat siihen malliin, että pääpiru henkensä heittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUETTU MM. KORONAN ETIÄINEN

  Kävimme eilen Varkaudessa, mitään emme löytäneet kirpputoreilta ja Elävä Kauppa oli lopetettu. Kirjaston vaihtohyllystä otimme muutaman ki...