tiistai 10. marraskuuta 2015

Siilinjärvellä kirpputoreilla

Kävimme Siilinjärvellä katselemassa, mitä kirpputoreilta irtoaisi. Irtosihan sitä kaikenlaista.


Vaimo on aina halunnut löytää Kerman Saven kupin, jossa on hänen nimensä. Nyt löytyi. Ja jokin ihmeen vuosilautanen 1993, jossa ei pohjassa ole minkäänlaista leimaa. Ja sitten kirjapuolelle:

Sapot:  Aird: Komisario Sloanin palapeli 214, Armstrong: Pisara myrkkyä 43 ja Garve: Samsonin arvoitus 23  Salamat: Queen: Yhdeksänhäntäinen kissa ja Ransome: Sinivalkoinen urheiluvaunu. Kaikki edelliset 1. painoksia.  Lisäksi: Salonen & Otonkoski: Puhetta musiikista, Tikka: Rauhaan on vielä matkaa (runoja), Ratusinskaja: Harmaa on toivon väri, ja Koiramaisia juttuja, jossa tekijöinä mm. Tsehov ja Tolstoi.  Fantasiahyllyyn pistän Raul Roineen teoksen Tarinoita Metsolan väestä, vaikka se on kovin uusi 3. painos. Ja lisäksi Waltarin kirja Kuka murhasi rouva Skrofin? vuodelta 1939  (10-13:s tuhat).  Vielä yksiosainen Suuri Tietosanakirja, jonka panen tuolini viereen ristikkolähdeteokseksi.
Koko lastin hinta oli 10 euroa 50 senttiä. Emme pitäneet ostoksia kalliina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luettua rantamökillä

72. Järnefelt Arvid: ISÄNMAA §§ 199 s. Wsoy 1949 7.p (1893) RM Paatoksellinen kertomus, aikaansa sidottu. Heikki lähtee kotitilaltaan...