perjantai 29. maaliskuuta 2024

PARI HYLLYKIRJAA

Luettu:

46. Karvinen Maire: ISIELL §§½

399 s. Aquarian 1996

Atlantis-mantereella elämä soljuu luonnikkaasti. Isiel syntyy erään valtion ylimyssukuun ja omaa henkisiä lahjoja. Hän avioituu kunnollisen naapurivaltion kuninkaan kanssa ja saa pojan. Paha kansa kuitenkin vähitellen valtaa mantereella alaa ja jumalat unohtuvat. Niinpä koko Atlantis vajoaa mereen. Tavanomaista fantasiamaailmaa tässä kuvataan, mutta pohjalla vaanii astraalinen vire.



47. Piippo Jonne: ATOMIPOMMIAKIN VOIMAKKAAMPI §

145 s. Kirjokansi 1947

Opettaja Piippo kirjoitti 9 kirjaa, tämä on suunnattu lapsille. Mauri-poika kehittää pommin, joka nykyvalossa toimii kuin ainetta ja antiainetta yhteensaattamalla. Roistot tapetaan jäljettömiin. Tokko Piippo antiaineesta kuitenkaan mitään tiesi. Lisäksi unesta on kysymys, olkoon silti teos fantasiahyllyssä.


**************

Mikäli lukemisten lyhyet aikavälit kummastuttavat, huomautan, että luen aina ainakin viittä kirjaa yhtä aikaa, välillä teosta ja lukupaikkaa vaihtaen. Jos luen jonkun kirjan harppoen, kerron sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

TURHAN NAUKUMISTA

  En ole koskaan soittanut puhelimella mielelläni, ja viimeisten 20 vuoden aikana soittokammo on kasvanut ylimaallisiin mittoihin. Minun on...