keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Välipäiviä ja luettu

Tulin kotiin viikon mökkireissulta, mennessä Jyväskylässä sain sisaren asiat suurin piirtein hoitoon. Perjantaina lähdemme Lappiin viikoksi. Luettua, fantasiaosastolta:

105. Virkki Antero: KUMMITUSTALO §§
120 s. Mantere 1947 RM
Hullu tohtori yrittää vaihtaa muutamalle neidolle tekosydämen. Ei hän tässä onnistu, vaan pari poikaa ja muutama poliisi pelastavat tytöt ennen leikkausta.Olisiko sydän rinnassa pelannut, sitä ei tarina kerro. Pistänpä silti tämän kirjan fantasiahyllyyn. Oma, HH:lta saatu.



106. Tervanto Jori: SOTAA JA RAKKAUTTA ERÄMAASSA §§§
143 s. Ilmarinen 1947 AV/YK
Algerian muslimit kapinoivat, ranskalaiset vastustavat maan itsenäistymistä. Yksi jenkki ja yksi ranskalainen sekä kiero ranskalaispetturi vaeltelevat kolmestaan pois Algerista erämaahan. Vapaustaistelijapomo on opiskellut fysiikkaa ja kemiaa Euroopassa ja on erämaalinnoituksen raunioihin perustanut laboratorion. Hän on onnistunut kehittämään pieniä atomikranaatteja, joiden tulivoima on hirmuinen. Ei koita maalle vapaus vaan muukalaislegioonalaiset pistävät "muslimipirut" aisoihin. Amerikkalaismies ja ranskalaisnainen menevät kihloihin, vaikka oikea morsio olisi soma berberityttö Sheila. Oma scifi-kirja, HH:lta saatu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUETTU MM. KORONAN ETIÄINEN

  Kävimme eilen Varkaudessa, mitään emme löytäneet kirpputoreilta ja Elävä Kauppa oli lopetettu. Kirjaston vaihtohyllystä otimme muutaman ki...