torstai 23. toukokuuta 2019

Kuulolle vahvistusta, ja on luettukin

Kävin kuulotutkimuksessa piippailemassa sen mukaan, mitä kuulokkeista kuulin. Kojeenhan minulle mukava naishenkilö antoi vasempaan korvaan. Oikea korva on pois pelistä eikä mikään koje auta. Mutta rupesinpa kuulemaan ihan toiseen malliin.

Luettua:

68. Taiga Marton: KOMISARIO KAIRALAN TUTKIMUKSIA §§
471 s. Wsoy 1987 Sapo 307 YK
Martti Löfberg kirjoitti salanimellä M. Levä tarinoita lehtiin. Nyt ne julkaistiin nimellä Marton Taiga, joka toki on tunnetumpi nimi kuin nuo edelliset. Mitään järjen riemuvoittoja eivät tutkimukset ole, mutta päähenkilö on sentään jotenkin viehko vanha ukko. Itse rikosten selvittelystä ei juuri puhuta, jälkeenpäin selostetaan, miten ratkaisu löytyi.

69. Mikkanen Raili & Niko: KUOLLEET KAUPUNGIT §§(§)
240 s. Otava 1996 Gaelian tarustoa 1 AV
Kovin selvästi Sormustaru näkyy pohjalta örkeistä ja Shameen/Sauronista alkaen. Tästä johtuen kait mukana on liikaa taisteluja. Hyvät silti voittavat, niin kuin sadussa kuuluu ollakin, ja eri ryhmät alkavat elää sovussa keskenään. Siinäpä Maapallolle mallia. Tarina on taitavasti kerrottu. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUETTU MM. KORONAN ETIÄINEN

  Kävimme eilen Varkaudessa, mitään emme löytäneet kirpputoreilta ja Elävä Kauppa oli lopetettu. Kirjaston vaihtohyllystä otimme muutaman ki...