tiistai 21. joulukuuta 2021

Kirjojen vähennystä, reititinkin pelaa

 Veimme muutaman kirjan kirjaston vaihtohyllyyn. Ja otimme sieltä kaksi kassillista kotiin. Aina käy niin. Kun yrittää päästä kirjoista eroon, ne lisääntyvät. Ei tuossa nyt kummempia saaliita ole, kolme Sapoa, jotka meillä ennestään ovat (piti kotona tarkistaa). Orasta, Hietamies/Hirvisaarta, Sigurdarsdottirin Kolmas merkki, joka vaikuttaa kiintoisalta jne. Pitkälti kerään kirjoja sisarelle vietäväksi.


Jouluviikko, eikä yhtään tunnu joululta. Ylihuomenna polvitutkimuksiin sairaalaan. sitten joulu ja uusivuosi, joissa lähinnä sanomalehdettömiä päiviä (En halua digilukea lehtiä). Sentään päivät alkavat pidetä. 

Uusi reititin raksuttaa mukavasti vieressä ja välittää yhteyttä tietokoneisiin, monitoimilaitteeseen, laserprintteriin ja televisioon. Osasin sentään yhdistää langattomasti kaikki yhteen. Viimeisenä alistui toimimaan televisio ja sen Elisaviihde. Tosin tuli hiki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VILLULA

  Viikon on ollut melko lämmintä, nyt kylmenee. Lähdemme huomenna asioimaan Kuopioon ja ainakin ensi viikon olemme kaupungissa. Pari kuvaa l...