perjantai 6. joulukuuta 2013

Tallinnanmatka 1-5.12.2013

Hotellina Metropol. Ehkä annamme sen jatkossa olla rauhassa, oli tylynpuoleinen mies vastaanotossa. No, muuten hommat luistivat ihan mukavasti. Samaten Hotels.comin joka tapauksessa annamme jatkossa tulla toimeen ilman meitä.
     Aamiaiset jouduimme syömään muualla, kolme kertaa Park Inn Centralissa ja kerran Vana Toomaksessa. Hyvät eväät niissä.
     Heti aluksi menimme Cinderellaan ja molemmilta lyhenneltiin hiukset.  Varsinaiset ateriat söimme Hell Huntissa (paimenpojan pai oli mauton), josta kuva:sekä Basilikassa (pastat) ja Ses Besissä (täytetty kana, Pirkolla dolmadosit). Kahvit, piirakat ja Vana Tallinnat Kansalliskirjastossa, Energiassa (lihapirugas raaka) ja Pagaripoisidissa. Jouluglögit joimme pari kertaa Raekoja Platsin varrella hämypaikassa. Hyvät glögit mutta armottoman huono vessa. 


Pääkohteena Lennusadam, siellä Lembit-sukellusvene ja Titanic-näyttely. Muutama tunti kului, eikä hukkaan.


    Pirkko Titanicin pääportaikossa. Tämä on toki kopio, mutta nähtävillä oli paljon hylystä nostettua esineistöä. 
    Lisäksi ajelimme ratikoilla ja trollikoilla sydämemme pohjasta (kolme vuorokautta maksaa 5 € ladattuna matkakorttiin), kävimme Kristiine-kauppakeskuksessa ja Toidumaailmassa, sekä Livikossa alkoholiostoksilla.
     Suomenlahdella tuuli mennen tullen ja junat olivat ajassaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rantamökillä, 20.4 ja edelleen

Tulimme rantamökille. Lunta on niin paljon, että auto  jätettiin Salmelantien risteykseen. Mökki on talvehtinut kunnolla. Jäille ei ole mene...