sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Luettua

160. Lindell Unni: ORKESTERIMONTTU ****
351 s. Wsoy 2007 (Päivi Kivelä) Sapo 445 YK
Samalla kertaa tutun- ja uudentuntuista tekstiä, kielellisesti virheetöntä. Vanhuksella oli taas vaikeuksia muistaa, kuka kukin henkilö on. Hieman epäuskottava juoni, mutta viihdyttävä. Oma.


162. Kaunisto Milja: SYNNINTEKIJÄ **
308 s. Gummerus 2013 YK
Olavi Maununpoika-trilogian ensimmäinen, sujuvasti kirjoitettu osa. En kuitenkaan vakuuttunut, enkä ainakaan heti kiiruhda lukemaan seuraavia osia. Tällainen erotiikka ei tunnu kiehtovalta. Kirjastosta.


163. Garve Andrew: POLUN PÄÄ **
224 s. Wsoy 1963 (Urpu Nuotio) Sapo 66 JKL/YK
Mitäänsanomattomampi Sapo. Onhan kirjassa kaksi murhaa, kiristystä ja tuhopoltto. Mutta alkuasetelma ei vakuuta. Miksei 16-vuotias pienenä adoptoitu ottotytär saa tietää totuutta vanhemmistaan, vaikka oikea isä murhamies olikin? Olisi kerrottu jo pienenä. Hävetkööt. Oma.

----------------------

Yöpöydälläni on aina yksi Sapo työn alla. Kun kerran keräämme niitä, yritän ainakin kaikki lukea. Jotkut jäävät tosin armotta kesken. Matkoillekin on helppo ottaa pehmeäkantinen läpyskä mukaan. 
Yöpöydällä on lisäksi pari kolme muuta keskeneräistä kirjaa, joista saatan useampaakin illan mittaan lukea. Lisäksi alakerrassa on kaksi tai kolme kirjaa työn alla. Minulla ei ole vaikeuksia vaihtaa lukemista kesken kaiken. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luettua, osin rantamökillä

51. Outsider (Seppo Tuisku): TOHTORI CAPRAN ROBOTTI § 80 s. Ajanviete 1965 YV Pekka Lipponen & Kalle-Kustaa Korkki nro 1. H...