tiistai 21. helmikuuta 2017

Lumitöitä

Jätin taloyhtiölle seuraavanlaisen vaateen:

As. Oy. Petkelkuja 2
Hallitus
Isännöitsijä

Tilanne:
Asunto-osakeyhtiö koostuu neljästä rakennuksesta. Rakennukset ovat rinteessä, ja alueella on paljon rappuja. Yhtiöllä ei ole talonmiestä eikä huoltofirmaa. Tarkoitus on, että työt tehdään talkoilla. Aikanaan talkootyö tulikin kunnolla hoidettua.
Tänä päivänä lumityöt ovat enää muutaman ihmisen harteilla. Työt eivät enää ole talkootöitä, vaan suurin osa asukkaista käyttää törkeästi hyväkseen huonokuntoisten eläkeläisten työpanosta. Näin yhtiövastikkeet saadaan pysymään alhaisina.
Pihatiet (ainakin talojen B ja C) ovat talvisin erittäin epäsiistin näköiset ja lisäksi liukkaat. Kukaan ei enää aja lumilingolla teitä auki.

Ehdotus:
Palkataan huoltoyhtiö tekemään lumityöt ja hiekoitukset. Koska raput vaativat käsityötä, jätetään ne aluksi talkootyön piiriin, sillä ehdolla, että taloyhtiön asukkaat joukolla pitävät niistä huolen. Mikäli yhteistyö ei suju, lisätään raputkin huoltoyhtiön tehtäviksi, hinnasta välittämättä.

Pekka Virtanen
Petkelkuja 2 C 19
70150 Kuopio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luettua, osin rantamökillä

51. Outsider (Seppo Tuisku): TOHTORI CAPRAN ROBOTTI § 80 s. Ajanviete 1965 YV Pekka Lipponen & Kalle-Kustaa Korkki nro 1. H...