lauantai 2. joulukuuta 2017

Luettua, todella.

157. Hurtta Boris: OPTIMISTIN OIKOTIE
WHH 195 2017 YK
Boriksen lukupäiväkirja. Uhkailee mokoma, että olisi kaikkien aikojen viimeinen. Toivon mukaan uhkaus ei realisoidu. Syvästi asiantuntevaa analysointia erittäin erilaisilta kirjallisuudenaloilta. Mukana levyasiaa ja matkantekoa. Oma.

158. Engström T. A.: AVARUUSPALLO  &&
159 s. Taikajousi 1969 2.p AV
Takasivulla: "..sekoitus seikkailuhenkeä ja todellista tietoa." Tieto on trump-luokkaa (ei päätä eikä häntää), mutta seikkailuhenkeä löytyy. Avaruuspallolla kuljeskellaan, pohditaan kehnosti aineen saloja ja tavataan älyllisiä fiksuja olentoja. Eipähän sodita, josta tuo toinen täplä. Oma.

159. Zafon Carlos Ruiz: HENKIEN LABYRINTTI  &&&&&
960 s. Otava 2016 (Antero Tiittula) YK/AK
Unohdettujen kirjojen hautausmaa-sarjan komea loppu. Langat solmitaan. Tosin en kunnolla kaikkea edellisistä osista muista, vanha höperö, mutta ei näin paksua kirjaa saa vajaassa viikossa luettua, ellei se tarraa lukijaan kiinni. Neliosaisen sarjan toiseksi paras teos. Ykkönen voitti, tämä on toinen ja kolmas osa kolmas. Kakkososasta en pitänyt ollenkaan, vaikka kahteen kertaan sen luin. Kirjastosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VELHOJA MERELLÄ

Luettua:  36. Talvio Maila: PIMEÄNPIRTIN HÄVITYS §§§ 299 s. Wsoy 2021 (2001) 5.p Hirvittävä melodraama. Patruuna raiskasi huusholle...