perjantai 6. maaliskuuta 2020

Suunnitelmat pulassa

Luin:
28. Mäkelä Hannu: SUUNNITELMA LOPPUELÄMÄN VARALLE §§
176 s. Kirjapaja 2019 YK
Tylsä suunnitelma mieheltä, jolla on neljä vaimoakin ollut. Ehkä Kirjapajalle piti laatia kiltti visio. Hannu oli opiskelemassa Helsingissä vuotta minua ylempänä, kävin heillä muutaman kerran. Myöhempää yhteyttä ei ole ollut.

29. Kilpi Eeva: IHMISEN ÄÄNI §§§
267 s. Wsoy 1976 AK
Rehelliseltä tuntuva itsetilitys kirjailijalta, jonka teoksia en ole lukenut. Saatanpa lukea, kun sikseen sattuu. Karjalaisnaisella on kaipuu Karjalaan ja ajatuksetkin ovat inhimillisen kauniita.

30. Topelius Z.: LUKEMISIA LAPSILLE I §§§
268 s. Wsoy 1993 16.p (Tarkiainen, Juva, Jäämaa) AV
Lepppoisaa lukemista pienokaisille ja lapsenmielisille. Mukana mm. Koivu ja tähti, Pikku Matti sekä Turun linnan tonttu-ukko, jonka takia teos siirtyy Luettu fantasia-osioon.



31 Moisala U. E.: SUOMI-NEITO PULASSA §
157 s. Littera 1990 AV
Poliittista rinnakkaismaailmavenkuilua. Lie avainromaani, muutaman hahmon esikuvan toki tunnistin, mutta tippaakaan ei kiinnostanut. Luin harppomalla.


************
Kävimme Varkaudessa kiertämässä kirpputorit, kirjaston vaihtohyllyn ja kierrätyskeskuksen. Saalis oli kehno. Parasta olivat kahvit Björnillä ja lounas Kaks´ ruusua-ravintolassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VILLULA

  Viikon on ollut melko lämmintä, nyt kylmenee. Lähdemme huomenna asioimaan Kuopioon ja ainakin ensi viikon olemme kaupungissa. Pari kuvaa l...