keskiviikko 13. syyskuuta 2023

WHH, luettua ja loppuvuoden suunnittelua

 Herrat kävivät rantamökillä viime viikonloppuna. Nämä tilaisuudet ovat yleisöltä kaikin puolin suljettuja, joten sanon vain, että meitä oli neljä herraa paikalla. Kiitän etenkin veneen kääntämisestä talviteloille. Yritän ensi vuonna taas jaksaa järjestää tämän tilaisuuden, joita on metsä- tai rantamökillä pidetty jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Metsämökkiä ei meillä enää ole, joten rannalla taidetaan vielä kerran kokoontua. Toivottavasti senkin jälkeen Vammalan Vanhan Kirjan Päivillä tavataan. Aina on lisättävä tässä vaiheessa - jos olen elossa ja järjissäni.

Luettua:

118. Höyrymainari SHIMO

120 s. Nysalor 2023 RM

Simo Suntila täytti 50 vuotta ja sen kunniaksi Matti Järvinen toimitti juhlakirjan, jossa on kymmenien ihmisten tekstejä. Etenkin vähän pitemmät novellimaiset kertomukset olivat minulle mieleen.


119. Karmanne Knut: PIMEITÄ POLKUJA §§§

151 s. Otava 1929 RM

Yllätyin kertomusten tasosta perusteellisesti ja petyin ettei joukossa ollut yhtään scifiä tai fantasiaa. Jutut pyörivät pääasiallisesti myöhemmin menetetyn itäisen Karjalan alueella, tavataan jopa ruhtinatar Sonja, joka ei ole paha nainen.


 *************

Tänä vuonna on vielä haaveissa Tallinnan matka, rantamökin talvikuntoon laitto ja ainakin Varkaudessa käynti. Mahdollisesti myös käymme vielä kerran Alajärvellä ja kuka ties Iisalmessa. Lyhyiksi käyvät vanhusten matkat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VILLULA

  Viikon on ollut melko lämmintä, nyt kylmenee. Lähdemme huomenna asioimaan Kuopioon ja ainakin ensi viikon olemme kaupungissa. Pari kuvaa l...