torstai 2. marraskuuta 2017

Rantamökillä 2-6.11.2017

Tulimme rantamökille, sisällä oli muutama aste pakkasta. Nyt iltakuudelta lämpötila on jo noussut kymmeneen. Saattaa tulla viluyö. Lähdemme pois maanantaina tai sunnuntaina tai milloin tahansa, kun siltä tuntuu.


Lunta ei ole niin paljon kuin lähtiessä Kuopiossa. Järvenrannat ovat osittain riitteessä. Pilkille ei pääse. (En tosin ole ikinä pilkkinyt)


Sähkölämmittimet ovat päällä, tulta on pidetty niin takassa kuin liedessäkin. Mutta mökki ei ole talviasuttava, ovet  ovat yksi-, ikkunat kaksikertaiset, luultavasti seinien ja lattian tiivisteetkin ovat kehnot. Mökillä on ikää tietääkseni 50 vuotta.

2 kommenttia:

  1. Noin se on noiden mökkien kanssa. Vasta pois lähtiessä olisi lämpötila sopiva ja kaikki pinnat lämmenneet. Siellä on siis vielä lunta maassa. Täällä oli viime viikolla parikymmentä senttiä vuorokauden mittaisen sateen jäljiltä, mutta nyt se on sulanut ja vihreä nurmikko, loput puista pudonneet omenat ja haravoimaton puutarha on näkyvissä. Hyvää Pyhäinpäivää! Käydään sytyttämässä kynttilät läheisten haudoille.

    VastaaPoista
  2. Hyvää Pyhäinpäivää teillekin! Lunta on täällä sentin verran, kait sekin sulaa pois lähipäivinä.

    VastaaPoista

VELHOJA MERELLÄ

Luettua:  36. Talvio Maila: PIMEÄNPIRTIN HÄVITYS §§§ 299 s. Wsoy 2021 (2001) 5.p Hirvittävä melodraama. Patruuna raiskasi huusholle...