perjantai 8. toukokuuta 2020

Hampaat, ja kevyempää kulttuuria

Vanhan hampaat alkavat rapistua. Kävin tänään näyttämässä kruununalushammasta, ja pitää kuulemma hävittää koko rotisko. Näin ollen ensi viikon mökillelähtö siirtyy taas viikolla eteenpäin. Ensi perjantaina tulee turpa kuntoon tältä erää.
Auton keväthommat sujuivat metkasti. Poika tuli moottoripyörällä hakeman auton kotoa, vei sen huoltoon ja katsastettavaksi ja toi illalla takaisin. Haku oli korona-ajan tarjous, lisäkustannuksia ei tullut.
Luettua:
52. Utrio Kaari: SUNNEVA JAARLINTYTÄR §§½
332 s. Tammi 1969 3.p AK/YK
Sunnevan elontaivat kulkee kurjuudesta rikkauteen, takaisin ojaan ja taas ruokapatojen ääreen jne. Alkupuoli on vetävää, loppu jopa pitkäveteistä, mikä ei ole hyvä asia ilmiselvälle viihdekirjalle. Miksi feministikirjailijan naispäähenkilöt ovat aina äärettömän kauniita? Ainoa tavallisen näköinen taitaa olla Ruma kreivitär (2002).

53. Alexander Lloyd: TARAN VAELTAJA §§
253 s. Gummerus Carlsen 1990 (Ritva-Liisa Pihlhjerta) AV
Enpä muita osia Prydainin kronikasta ole lukenut. Kovin on katkelmallista tekstiä enkä tämän ikäisenä viehättynyt lukemastani. Savenvalajakin sorvaa pyttynsä... No, olenpa tähänkin sarjaan tutustunut.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VILLULA

  Viikon on ollut melko lämmintä, nyt kylmenee. Lähdemme huomenna asioimaan Kuopioon ja ainakin ensi viikon olemme kaupungissa. Pari kuvaa l...