sunnuntai 13. kesäkuuta 2021

Hautaus, äänestys, Paraske, rokotus ja luettua.

 Kävimme äänestämässä. Taidan antaa ääneni nykyään ennen kaikkea vastustaakseni erästä oikeistopopulistiporukkaa enkä niinkään kannattaakseni jotain toista. Se olkoon minulle sallittua.

Eilen kävin taas laulamassa hautajaisissa. Minua nuorempi mies, polttohautaukseen menossa. Siunaustilaisuus on kaunis. Sitä ennen olisi ollut laulaminen häissä. Niistä en välitä.

Suomen ortodoksikirkko esittää pyhitettäväksi runonlaulaja Paraskevaa.  (Larin Paraske) Kannatettava ajatus, ihan kulttuurin saralta ajateltuna.

Huomenna menemme saamaan toisen rokotuspiikin. 

Luinkin:

67. Mankell Henning: HAUDATTU §§§

174 s. Otava 2013 (Kari Koski) YK

Eräänlainen bonus-Wallander, aikoinaan oheiskirjana annettu muun dekkarin ostajalle. Ihan kunnon rikosjuttu, lopussa vetävä Mankellin selostus Wallander-idean synnystä ja kehittelystä.



68. Sariola Mauri: SUSIKOSKEN ELÄMÄN KEVÄT §§§

203 s. Gummerus 1992 4.p AV

Susikoski ihan rakastuu vaan ei lempi kestä. Murha ei ole murha ja Olavi joutuu lentämään toisen kerran eläissään Kanarian saarille. Teiden rinteiltä vanha heila löytyy ja jippo paljastuu kotimaassa vanhasta takasta. 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VILLULA

  Viikon on ollut melko lämmintä, nyt kylmenee. Lähdemme huomenna asioimaan Kuopioon ja ainakin ensi viikon olemme kaupungissa. Pari kuvaa l...