lauantai 5. maaliskuuta 2022

Kehnompaa fantasiaa ja muutakin kelvotonta

 Polvileikkaus siirrettiin kesäksi, joten siirsin sitä vielä eteenpäin, lokakuun lopulle. En rupea kesää, kuka ties vaikka viimeistä, kaupunkikodissa jalka ojolla viettämään. 

Täytin tankin, ensi kertaa yli 2 euron litrahintaan. Siitä menin Prismaan ostamaan radioon paristot, siltä varalta että Vladimir KM hyökkää Suomea vapauttamaan. Kas, paristohylly oli soveliaista paristoista tyhjä. Joku muukin ajattelee kait samaa. (Muistan korona-alun ja vessapaperihysterian)

Luin:

26. Skiftesvik Joni: LIKINÄKÖINEN LUUTNANTTI §

178 s. Wsoy 1989 YK

Suomi ja Ruotsi sotivat Tornionjokilaaksossa. Typerää haahuilua johtaa kaistapää kenraali, putininoloinen, ja hänen liki sokea adjutanttinsa. Jos takoitus oli kirjoittaa veijariromaani, aie lipsahti pahasti outaan. Fantasiahyllykirja silti.


 *********

Tiistaina lähden Jyväskylään pariksi yöksi. Mielessä kajastelee rantamökkikäynti kuun lopulla. Vielä pistin tilauksen sisään, Suomen Esperantoliiton poistokirjoja ilmaiseksi haikailen. Tosin maksan niistä käyvän hinnan, pitää sitä sen verran tasa-arvokielen ajatusta kannattaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VILLULA

  Viikon on ollut melko lämmintä, nyt kylmenee. Lähdemme huomenna asioimaan Kuopioon ja ainakin ensi viikon olemme kaupungissa. Pari kuvaa l...