torstai 11. heinäkuuta 2024

SATEENKAAREN ALLA, NISKAT MILTEI NURIN.

Rantamökillä satoi kunnolla ja niinpä rantapuiden väliin syntyi sateenkaari.  


 Eilen aamulla lähdimme Alajärvelle lounaalle. Matkaa on 76 kilometriä. Matkalla jätimme muovi- ja muut kierrätysjätteet Paletti-kauppakeskuksen keräyspaikalle. Alajärvellä kävimme kahdella kirpputorilla, mutta mitään emme löytäneet. Lounas oli Alvariinissa maittava, kuten aina.

Mökillä sain tarmonpuuskan ja aloin maalata parvekkeen kaiteita. En tietenkään jaksanut kunnolla raaputtaa ja esikäsitellä mutta sanotaan toimenpidettä vaikka maalipesuksi. Kun pääsin kaiteen loppuun, astuin maalipurkki kourassa yli parvekereunan ja putosin nurin niskoin pihamaalle, Vaatteet, tukka ja naama maalissa varmana luuturmasta koetin vaimoa huutaa paikalle, vaan ei tuo kuullut. Onnistuin raahautumaan terassille, heitin maalivaatteet pois ja jo vaimo toi naamanpesuvettä. Ihme, yhtään luuta ei tunnu menneen poikki, kaikki lihakset vain ovat revähtäneet. Maalaus jäi hiukan kesken, ajattelin vetäistä vielä toisen kerroksen. Olkoon noin.


Yön sain hyvin nukuttua ja aamulla otin kuvan tapahtumapaikasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BALLADEJA JA LEGENDOJA

Kirpputori- ja antikvaarikierros tuotti pari saalista, joista HH ehti huomauttaa. Otan siis selville, onko niistä fantasiahyllyyn.  Legendoj...