lauantai 26. helmikuuta 2022

Kaikkea koivun alla. Ja ihmisuskon perikato.

 Luin:

 

23. Skiftesvik Joni: KOTIKOIVUINEN MIES §§§

228 s. Wsoy 1999 YK

On merta, on laivoja, on irrallisia ihmisiä jotka yrittävät joten kuten elää. Kyllä koulua pitäisi käydä, mutta minkäs teet kun opettaja on paska ja pedofiili. Pauli seilaa elämänsä läpi, hetkissä on huumaa ja leskessä lämpöä. Kaikki muu vääryyttä, vaikka ei Paulikaan puhtopoika ole. Ankea kirja.

 



24. Valtaoja Esko: KAIKEN KÄSIKIRJA §§§§

215 s. Ursa 2012 8.p AK/YK

Lyhennelmä sisällysluettelosta: ”Todellisuus, Lait, Kaiken alku, Järjestyksen kasvu, Elämä, Ihminen, Historia, Oikea ja väärä, Usko ja tieto, Henki.” Siinä painavaa asiaa. Kosmologi, fyysikko, agnostikko ei väitä tietävänsä mitään (mutta kyllä tietää), Viimeinen lause: Olen halunnut innostaa sinua ajattelemaan, en kertoa sinulle, mitä ajatella.


 ***************

Venäjä, tarkemmin sanoen Vladimir Putin, on hyökännyt länteen. Oliko natsismi saksalaisten vai Hitlerin syytä, onko tämä putinismi venäläisten syytä. Siinä kysymys. Joka tapauksessa saatan olla Natoon liittymisen kannalla. Odotan vielä, lasken kymmeneen. Nukun yön yli. Tuumataan, tuumataan, sanoi Tenho-vainaakin, kun meillä oli jotain suunnitteilla.

Päivitys: Nukuin yön yli. Kannatan Nato-jäsenyyttä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VILLULA

  Viikon on ollut melko lämmintä, nyt kylmenee. Lähdemme huomenna asioimaan Kuopioon ja ainakin ensi viikon olemme kaupungissa. Pari kuvaa l...