lauantai 6. elokuuta 2022

Lukuhommissa

 Luin:

 

102. Stevenson Robert Louis. D-RO JEKYL KAJ S-RO HYDE §§

67 s. Kardo 1980 (Albert Goodheir) YK

En ollut ennen kirjana lukenut. Mikäli kertomus ei olisi ollut ennestään tuttu, juttu olisi varmaan tuntunut ihmeellisemmältä. Lopun tilitys on jopa pitkäveteinen. Teos on varmaan loppuunkalutuksi analysoitu, joten en sano mitään uutta.

 



103. Jokinen Seppo: LYÖDYN LAKI §§§§

407 s. Crime Time 2018 RM

En mahda mitään sille, että luen näitä Koskisia mielelläni. Korkeintaan poliisien kotielämän vatkaamista voisi minun puolestani vähentää. (No, ihmisiä ne poliisitkin ovat. Olen muutaman mainion tuntenutkin.) Juonesta viis, itse sujuva teksti ja loogiset (useimmiten) tapahtumat riittävät.



104. SUOMALAISIA KANSANSATUJA

357 s. Karisto 1990 4.p YK/RM

Satujen puhtaaksikirjoittajaa ei ole merkitty, mutta jälki on kuin sanomalehtiuutisissa, kuivan toteavaa. Mukana on paljonkin tarinoita, joita ei ole muissa omistamissani kansansatukokoelmissa. Fantasiahyllytavaraa joka tapauksessa.


*****************

Eilisellä Saarijärvi-reissulla ostimme vaimolle pienen kirjahyllyn hänen huoneeseensa. Kirjoja ei kierrätyskeskuksesta löytynyt. Palasimme mökille syömään kaupan lohta. Tutustuimme myös Saarijärven kirkkoon oppaan johdolla. Tolokun kirkko tuokin on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VILLULA

  Viikon on ollut melko lämmintä, nyt kylmenee. Lähdemme huomenna asioimaan Kuopioon ja ainakin ensi viikon olemme kaupungissa. Pari kuvaa l...