keskiviikko 30. marraskuuta 2022

MYYTILLISTÄ ELÄMÄÄ

 Hain matkahuollosta kirjan Myytillisiä tarinoita, toimittanut Lauri Simonsuuri ja kuvittanut karmeilla kuvilla Erkki Tuomi. Teos on vuodelta 1947.  Kirja kuuluu fantasiahyllyyn. Palaan asiaan luettuani tarinat.


Ostimme tiskikoneen ja tuonnin, asentamisen ja vanhan poisviemisen. Tuonnille annettiin aika - eilen iltapäivällä. Eipä konetta kuulunut eikä kukaan edes soittanut. Powerille ei ollut edes minkäänlaista toimivaa puhelinnumeroa ja chatissa oli kymmenen ihmisen jono. Tänä aamuna mies soitti ja sanoi tuovansa koneen joskus päivän aikana. Riemastuin, ja ressukka toi sitten koneen kymmenen jälkeen. Koepesu teki puhdasta jälkeä. Koneen voisi ohjelmoida yöpesuun halvan sähkön aikaan mutta pari pesua viikossa riittää, meillä ei ole pörssisähköä ja naapuri on vuorotöissä ja nukkuu koska sattuu. Vaikka kone on hiljainen, saattaa se yön  pimeydessä kuulua. Koneen tultua kävimme pitsalla MiraMarissa. Syömme mukaan otettuja  pitsanloppuja vielä ainakin yhtenä päivänä, sen verran isoja ne ovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VILLULA

  Viikon on ollut melko lämmintä, nyt kylmenee. Lähdemme huomenna asioimaan Kuopioon ja ainakin ensi viikon olemme kaupungissa. Pari kuvaa l...