lauantai 18. toukokuuta 2024

HANKINTOJA

Tilasin Torin kautta Anu Holopaisen nuortenkirjan  Kristallien valtakunta. Marko E. lähetti erittäin nopeasti hyvin pakatun ja uuden veroisen teoksen.


Periaatteessa omistan nyt kaiken asiallisen kotimaisen fantasiakirjallisuuden ennen vuotta 2000. Lastenkirjoja saattaa puuttua, on vaikea vetää rajaa sadun ja fantasian välille. Yksi kauhukin saattaa puuttua, Ahtelan Degenere.

Tänään kävimme paikallisessa kontissa. Ostimme pari taulua. Toinen kuvaa Kaarlen siltaa Prahassa ja on painotuote. Toinen on rehellinen taulu.


Taulussa on tekijän nimenä Keenan. Sellainen taiteilija on oikeasti olemassa: Steve Keenan, britti (tai skotti tai...) Maalaa jatkuvasti, töiden hinnat 300-400 euroa/kpl. Saattaa tietenkin olla taidolla öljyvärein maalattu kopiokin, mutta joka tapauksessa hieno ja kahdeksan euron väärti.

Ainakin ensi viikko menee kaupungissa vaimon kylkiluiden takia. Sitten maanantaina on lääkärikäynti, jonka jälkeen saatamme rantamökille lähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

MAAPALLON YMPÄRI

 Luettu: 79. Utrio Kaari: ISABELLA §§§½ 442 s. Tammi 1988 Isabella, suomalainen ylimysneito, elää 1300-luvulla vaiherikkaan elämän ...