keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

Ruustinna ja kielenkatkojat

Kävimme Saarijärvellä. Talousostosten lisäksi löysimme kirpputoreilta vain pari DVD-filmiä joista toisen jo katsoimme. Kahvin joimme Äijäsellä, kuten aina, ja lounaan söimme entisessä Vanhassa Pappilassa, nykyisessä Ruustinnassa. Vessa oli korjattu paremmaksi, ruoanjakeluhuone toimi sujuvammin mutta ruoka taisi olla VP-aikana  maukkaampaa. Toki toistekin menemme Ruustinnaan, kaupungissa ei ole juuri muita vaihtoehtoja.
Luettua:

93. Irving John: GARPIN MAAILMA §§§§
560 s. Tammi 1983 6.p (Kristiina Rikman) RM
Feminismistä teos kertoo, omalla tavallaan. Huomiota saavat naisten lisäksi myös sukupuolenvaihtajat. T. S. Garp on mies joka kirjoittaa kankeasti ja painii kohtalaisesti. Karhukin tavataan, eräs Irvingin tavaramerkeistä. Ellenjamesilaiset, naisryhmä joka katkoo kielensä raiskatun ja ikuisesti mykistetyn Ellen Jamesin muistoksi, ei ole looginen vaan irvokas kirjailijan idea, jolla ei ole todellisuuspohjaa. Luin tämän 50 vuotta sitten edellisen kerran.
 *************
Ulkona sataa. Lämmintä on sentään 15 astetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VILLULA

  Viikon on ollut melko lämmintä, nyt kylmenee. Lähdemme huomenna asioimaan Kuopioon ja ainakin ensi viikon olemme kaupungissa. Pari kuvaa l...