perjantai 29. tammikuuta 2021

Luin, soitin ja auoin autotallin ovea

Luettua:

10. Pohjolan-Pirhonen Ursula: KUN MUURIT SORTUVAT §§½

208 s. Wsoy 1969 4.p YK

Kolmas osa trilogiasta, kahta edellistä en ole lukenut. Eletään 1500-lukua, valtataisteluja käydään ja Suomi kituu rintamalinjalla. Preesens-teksti ei oikein minua kiehdo. Joka tapauksessa lopuksi Martti-herra ja ihana Marie taitavat päästä pakoon Vironmaalle.


 


11. Huovinen Veikko: HAMSTERIT §§§§

138 s. Wsoy 1984 (1957) 10.p YK

Herkuttelun riemuylistys. Köyhä Hamsteri toteuttaa keräämisvimmaansa rikkaamman Rurikin aittoihin ja kellareihin. Teos pitäisi lukea syksyllä, vaan luinkin nyt ja pulinat pois.


12. Huovinen Veikko: IHMISTEN PUHEET §§½

204 s. Wsoy 1955 2.p YK

Paljon on puhetta pienessä kylässä ja kovasti kahvia juodaan ja ikkunanraoista kurkitaan. Arffman itse porvarina kiinteistöjä ostelee ja vaimolleen kirjeitä lähettelee. Vähän tylsä kertomus

 *************

Ostin uuden puhelimen. Koska pysyn kaukana usalaisita  ja nykyään myös kiinalaisista puhelimista, piti Samsung hankkia. Hyvältä vaikuttaa, minulle riittävältä. Lisäksi ammattimies kävi korjaamassa autotallin oven. Vuosikaudet olemme sitä kironneet, nyt peli toimii mainiosti ja homma maksoi 60 €.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VILLULA

  Viikon on ollut melko lämmintä, nyt kylmenee. Lähdemme huomenna asioimaan Kuopioon ja ainakin ensi viikon olemme kaupungissa. Pari kuvaa l...