maanantai 8. maaliskuuta 2021

Tsasouna ja utopia

 Kahlasimme kinttupolkua pitkin Toivalan tsasounalle, oli siitä joku toinenkin kulkenut viime lumisateen jälkeen. Otin kuvan, johon vaimo ei ehtinyt. (Miksi ottaa kuvia usein kuvatusta kohteesta, ellei siinä ole mukana mitään henkilökohtaista?)


Viimeisen vuoden aikana olen käynyt kaksi kertaa kirkossa - molemmat kerrat hautajaisissa laulamassa. Nyt on menossa suuri paasto, palveluksia on miltei päivittäin (osallistumisrajoituksin jne.) ja katumuksen sakramentissakin pitäisi käydä. Korona sotkee elämää.

Monena vuonna olemme käyneet ensimmäisen rantamökkireissun tekemässä maaliskuun lopulla. Nyt on lunta niin paljon, että hyvä jos huhtikuussakaan tulee käytyä. Ehkä sentään yritämme pyörähtää Varkaudessa, varovasti kahvilla, syömässä ja kirjaston vaihtohyllyn tarkistamassa.

Henkilökohtaisesti haluaisin panna metsämökinkin jonkinlaiseen kuntoon. Pihatie pitäisi ojittaa jotta pihaan pystyisi ajamaan. Jonkinlaista aukkoakin pitäisi pihaan raivata, ja avata tie saunalle. Korjata rikkinäinen ikkuna jne. Saattaa olla, että ikä tulee vastaan ja mökki saa ränsistyä edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VILLULA

  Viikon on ollut melko lämmintä, nyt kylmenee. Lähdemme huomenna asioimaan Kuopioon ja ainakin ensi viikon olemme kaupungissa. Pari kuvaa l...