lauantai 10. kesäkuuta 2023

KUKKAPENKILTÄ YKSINÄISYYTEEN

 Kivijärvelläkin istahdin penkille - tällä kertaa se oli koristettu kukin.


 Kylmäähän synnyinpitäjäni kirkonkylässä oli, joten kävimme kaupassa ja palasimme mökille vesilähteen kautta. Torstaina ajoimme Kuopioon jossa viivymme nyt jonkin aikaa. Tietenkin ilmat alkoivat heti lämmitä, loppuviikosta luvattu helteitä. Suunnitteilla Iisalmessa käynti, ja kait piankin paluu Kannonkoskelle.

Luettua:

73. Holopainen Anu: MUSTA LIEKKI §§§

249 s. Karisto 1999 RM

Kaikkeen mahdolliseen fantasiaperintöön nojaava kertomus matkasta Manalaan. Apu löytyy kuin Lemminkäisen äidille ja noiduttu poika saadaan pelastettua. Fantasiahyllytavaraa.


74. Päätalo Kalle: IIJOELTA ETELÄÄN §§§

693 s. Gummerus 1993 RM/YK

Kalle saa tarpeekseen Taivalkoskesta ja muuttaa vaimonsa kanssa tamperelaisen omakotitalonsa yläkertaan. Helsingissä pidetään olympialaiset. Sota-ajan pahimmat vaivat ovat ohi, sotakorvaukset on maksettu ja Kalle saa työtä entiseltä työnantajaltaan. Kolme osaa Iijoki-sarjaa vielä lukematta.


75. Márques Gabriel Garcia: SADAN VUODEN YKSINÄISYYS §§ §§§

414 s. Wsoy 1983 10.p (Matti Rossi) RM/YK

Macondon kylän elämä, Buendian sukukronikka, joka alkaa tyhjästä ja loppuu tuuleen. Kolmas lukukerta. Täydellinen, huumaava teos.


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VILLULA

  Viikon on ollut melko lämmintä, nyt kylmenee. Lähdemme huomenna asioimaan Kuopioon ja ainakin ensi viikon olemme kaupungissa. Pari kuvaa l...