sunnuntai 16. tammikuuta 2022

Keijo ja Kökö -mainiot miehet

 Luettua:

 

6. Haarikko Harri (ja Hurtta Boris): HARRIHAARIKKOKIRJAT2021

Moniste 2022, WHH265, sisältää Hurtan kirjapäiväkirja-alun Rätinää ja paukahduksia. Boriksen lukemiset tapaturmakuolemaan asti. Boriksen päiväkirjat siis loppuivat tähän, samaa uhkailee omalta osaltaan Harrikin. Perukoon puheensa. Maailma on myllertynyt muutenkin tarpeeksi.

 



7. Lang Maria: KÄÄRMEET EIVÄT KUOLE §§½

227 s. Gummerus 2002 3.p (Mauno Suuronen) YK

Mies tuomittu syyttömänä murhasta. Pääsee vapaaksi ja palaa selvittämään tapahtumia. Muutama murha tapahtuu taas, ja Wijk selvittää sotkun. Entinen murhamies lähtee kävelemään auringonlaskuun puhtain otsin.

 



8. Olli (Väinö Nuorteva): HARMIN PAIKKOJA §§

180 s. Otava 1951 YV

Pakinoita, joista yksi on fantasiaa. Pakinassa TEHOKASTA puhutaan Helvetistä ja kierosta metkusta suomalaisia kohtaan. Muuten nämä jutut eivät suuresti innostaneet minua.


 

**************

Enolla oli pieni kaksikerroksinen talo Käpylässä. Hän piti vuokralaisia. Harmin paikka-kirjan antoivat enolle joululahjaksi Keijo ja Kökö (Kyösti),  jotka olivat  vuokralaisina pitkät ajat. Molempiin minullakin on ollut kautta aikojen hyvät suhteet. Kun pojat poistuivat työelämään ja avioihin, paikalle tuli opiskelijatyttö, josta sitten tuli vaimoni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VILLULA

  Viikon on ollut melko lämmintä, nyt kylmenee. Lähdemme huomenna asioimaan Kuopioon ja ainakin ensi viikon olemme kaupungissa. Pari kuvaa l...