torstai 16. kesäkuuta 2022

Ahtia ja moka

 Luettu:


79. Lydecken Arvid: MEREN POHJALLA §½

86 s. Otava 1963 YK

Tämä on satukirja, vaikka fantasialuokkaan ilmoitetaan lähdeteoksissa. Sadun ja fantasian erottaminen toisistaan on tosin mahdotonta. Sisar katoaa vesille, veli uneksii merenpohjamaailman, jossa sisar on Ahdin kodissa. Poika kävelee seuraksi hakeakseen sisaren takaisin maan päälle. Vellamo kieroilee, hait ja mustekalat hyökkäilevät. Veli herää ja sisar löytyy elävänä autiolta saarelta. Eipä hääppöinen juttu.

*******************

Törttöilin säätöjen kanssa, ja WHH211 (luettu fantasia), blogin sivuliite, on nyt toisen näköinen. Koetan siivota sitä, kunhan kerkeän.

Ongelmat johtuvat sp-osoitteen vaihtamisyrityksestä. Vanha osoite liittyy niin moneen entiseen yhteyteen, että niissä ei pirukaan pysy perillä. Niinpä jätän molemmat osoitteet toimimaan. Vanhassa on onneksi niin hyvä roskapostisuodatus, että petos- ja seurantarjontakirjeet jääväät rysään helposti poistettaviksi.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VILLULA

  Viikon on ollut melko lämmintä, nyt kylmenee. Lähdemme huomenna asioimaan Kuopioon ja ainakin ensi viikon olemme kaupungissa. Pari kuvaa l...